El TIC Sud organitza el segon Speed Dating del sector tecnològic

L’esdeveniment se celebrarà en format presencial a l’Auditori de firaReus i posarà e contacte empreses i professionals que busquen feina

Redacció / Reus

L'edició 2021 del Speed Dating tindrà lloc el proper 1 de desembre en format presencial a l'Auditori de Fira Reus. Les empreses participants tindran vuit minuts per presentar-se i donar a conèixer els perfils professionals que requereixen. El Speed Dating està obert a tothom en cerca de feina al sector tecnològic i l'entrada és totalment gratuïta. El Clúster TIC Catalunya Sud organitza un nou Speed Dating el proper 1 de desembre amb l'objectiu d'afavorir la incorporació laboral al sector tecnològic.

La jornada reunirà a les principals empreses tecnològiques del territori amb persones que busquen feina en aquest entorn professional. El perfil majoritari dels assistents és el de joves en cerca de feina o que estan acabant els estudis i provenen de cicles mitjans, superiors o la universitat. Així mateix, el Speed Dating està també obert a perfils més adults i sènior, tenint en compte les diferents necessitats de les empreses.

El format del Speed Dating permet el contacte directe entre empreses i professionals. En aquest cas, les empreses participants tindran vuit minuts per donar-se a conèixer, explicar les oportunitats laborals que ofereixen i quins perfils busquen per cobrir-les. Així mateix, aquelles persones en cerca de noves oportunitats laborals tindran la possibilitat de conversar i entregar el seu currículum de manera directa a les empreses, o bé, contactar[1]hi via Linkedin.

El Speed Dating d'aquest 2021 tindrà lloc en format presencial a l'Auditori de Fira Reus garantint el compliment de totes les normatives sanitàries i la seguretat dels i les participants. La jornada s'iniciarà a l'Auditori a les 9:30h amb la presentació de les empreses en un format màxim de vuit minuts i a partir de les 11:45h, empreses i assistents podran interactuar lliurement als diferents estands a l'espai habilitat al Foyer Marià Fortuny. La participació és totalment gratuïta i l'entrada pot descarregar-se a través d'un codi QR des del banner oficial de l'esdeveniment.

Els assistents tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà les necessitats de CTAIMA, ClearPeaks, Digivision, Global Technology, Grupo Castilla, ICC Broadcast, Magnore, Movertis, Nemon Intelligence in Business, Studiogenesis, T-Systems, Viajes para ti, Viewnext i Xipset. Amb aquesta iniciativa, que compta amb el recolzament de l'Ajuntament de Reus, el TIC Sud busca afavorir el contacte directe entre els responsables de les empreses i els professionals en cerca de feina per enfortir el sector tecnològic del territori. El Clúster TIC Catalunya Sud organitza el seu segon Speed Dating després de l'èxit aconseguit en la seva estrena l'any 2019 reunint més de 300 persones.

Notícies relacionades