L’Ajuntament de Reus engega el programa de suport empresarial Consolida’t

S'adreça als professionals autònoms i compta amb el suport de la Generalitat

Redacció / Reus

L'Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, posa en marxa el programa de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom Consolida't, subvencionat pel Departament d'Economia i Empresa de la Generalitat de Catalunya. El de Reus és l'únic Ajuntament del Camp de Tarragona que ofereix aquest programa dirigit a les persones treballadores autònomes.

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, Josep Baiges, acompanyat pel director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball de la Generalitat a Tarragona, Jordi Fortuny; el delegat del Govern, Àngel Xifré; una representant de les empreses formadores que participen en el programa, la Vanessa Troncho de T-Valley; i la modista creativa Raquel Martí, en representació de les empreses participants, ha presentat aquest matí en roda de premsa les línies principals d'aquest programa destinat a oferir les eines i els instruments necessaris perquè els autònoms i petites empreses millorin els seus models de negoci, puguin créixer i enfortir les seves empreses.

El programa, que posarà l'èmfasi en treballar les línies de negoci i l'estratègia de les empreses en l'àmbit de la transformació digital i de l'economia verda, abordarà continguts i àmbits de treball com ara estratègia, finances, lideratge, màrqueting, comunicació i la innovació a través de la sostenibilitat i la transformació digital. 

La participació en el programa és totalment gratuïta i ofereix hores d'assessorament personalitzat per part d'experts i formació sobre temes claus i transversals de l'empresa.

Inscripcions

El període de captació i inscripcions de les empreses interessades en participar-hi s'ha iniciat i es mantindrà obert fins el mes de novembre amb un nombre limitat de places.

Caldrà formalitzar la inscripció a través del següent enllaç.

L'inici de la formació i consultoria amb les empreses inscrites s'iniciarà el proper mes de març.

Poden inscriure's:

  • Persones treballadores autònomes (residència i domicili fiscal a Catalunya)
  • Persones treballadores autònomes econòmicament dependents (TRADE)
  • Autònoms societaris(fins 4 contractats i facturació=< 500.000 €)
  • Autònoms que hagin cessat en activitat i vulguin iniciar una nova (inscrits
  • com a DONO)
  • Persones treballadores autònomes col·laboradores

Notícies relacionades