Gemma Mengual, els germans Torres, Ana Vallés, Aina Clotet, Peter Vives, Raquel Sans i Tatxo Benet, entre els guardonats dels XVII Premis Gaudí Gresol

Prop de 350 persones han assistit a la gala coincidint amb la celebració del 30 aniversari de la Fundació Gresol

Redacció / Reus

La Fundació Gresol va lliurar els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència que aquest any arriben a la dissetena edició. La Gala, celebrada al Tecnoparc de firaReus, va estar conduïda per l'autor del llibre Avanza i emprenedor del territori en intel·ligència artificial, el coach Nando Coronado.

Gairebé 350 persones van assistir al lliurament dels Premis Gaudí Gresol, uns guardons que tenen com a objectiu reconèixer el treball de persones, entitats i organismes que hagin destacat en diferents disciplines professionals, però també hi ha un rere fons solidari, ja que els fons recaptats es destinen a una causa benèfica.

Els guardonats d'aquest any han estat:

Ana Vallés - Premi en Lideratge Empresarial

Montse Guàrdia - Premi en Tecnologia i Innovació

Tatxo Benet - Premi Lideratge en Comunicació Audiovisual

Aina Clotet - Premi en Televisió

Raquel Sans - Premi en Periodisme

Sergio i Javier Torres - Premi en Gastronomia

Glòria Canals - Premi Catalana Il·lustre

Gemma Mengual - Premi en Esport

Peter Vives - Premi en Cinema

Dr. Joaquim Enseñat - Premi en Medicina

La gala d'enguany va commemorar el 30 aniversari de la creació de Gresol. Per celebrar l'efemèride, es va projectar en primícia un vídeo corporatiu de Gresol que ha elaborat l'empresa Digivisión, al capdavant de la qual hi ha en José Antonio Muñiz, associat de Gresol i gran expert en la producció audiovisual.

Compromís solidari

La Fundació Gresol fa cada any una aportació a algun organisme i organització solidària. Aquest any és en benefici l'Associació ANTIAN, ubicada a Cambrils i que vetlla per aquells nens i nenes que han estat diagnosticats amb una malaltia metabòlica rara i minoritària a causa de la mutació del gen ADSL. Aquesta mutació fa que tinguin un retard mental i psicomotriu, epilèpsia i manca de parla.

El Grup de Teràpia Genètica per al Sistema Nerviós Central de l'Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona i l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall d'Hebron, conjuntament amb l'Associació Antian, han iniciat una carrera contrarellotge per atraure l'atenció sobre aquesta malaltia i aconseguir els recursos necessaris per desenvolupar i aplicar nous tractaments terapèutics utilitzant tecnologies capdavanteres, com la teràpia genètica.

Notícies relacionades