CaixaBank i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre ofereixen al sector del càmping una línia de finançament de 80 milions d’euros

A través de la línia Hotels & Tourism l'entitat financera aposta per l'especialització per impulsar l'activitat comercial del sector turístic

Els representants de CaixaBank i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre durant la signatura del conveni. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vila-seca

CaixaBank i l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, han signat un conveni de col·laboració que posa a l'abast de tots els socis de l'entitat una línia específica de finançament de 80 milions d'euros. Aquesta activació de la línia de crèdit té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector hoteler de les comarques tarragonines i inclou, a més, una àmplia oferta de serveis i productes financers en condicions avantatjoses, tenint en compte les necessitats del sector hoteler.

L'acord ha estat subscrit pel president l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Joan Antón i el responsable del sector turístic a la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Albert Pascual. La signatura s’ha fet a la seu de l'Associació al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, a Vila-seca. També hi han assistit el director del Centre d'Empreses de CaixaBank de Tarragona, Fernando Jiménez i el director del Centre d'Empreses de Reus, Joan Montserrat.

El conveni de col·laboració preveu uns avantatges per als membres de l'associació en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament, oferint més productes i serveis de finançament a curt termini i una pòlissa de crèdit amb condicions més favorables per als socis.

El conveni preveu avantatges per als membres de l'associació en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i millora de les condicions de finançament

El responsable del sector turístic de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Albert Pascual, ha reiterat el compromís de l'entitat financera, a través de la seva línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, amb el sector turístic i del càmping de la Costa Daurada tot destacant "la contribució de l'entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d'aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats".

Per la seva banda, Joan Antón ha destacat l'interès que per als socis de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, tenen els productes financers en les condicions establertes al conveni de col·laboració, en la mesura en que pot ajudar a potenciar l'activitat econòmica dels hotels que, en definitiva, acaba contribuint en el foment del dinamisme del territori.

L'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre representa 56 càmpings de la província de Tarragona, amb més de 70.000 places que representen més del 40% de les places totals d'allotjaments de la província de Tarragona. Un dels seus principals objectius és la promoció i difusió del producte càmping com alternativa vocacional. El sector càmping ha evolucionat radicalment durant els últims anys i és tasca d'aquesta associació fer arribar al públic general la oferta que avui proposen els càmpings de la demarcació. La introducció del bungalou ha obert la possibilitat de "fer càmping" a tothom Els valors del càmping: contacte amb la natura, espais oberts, amistats, convivència, llibertat, seguretat, vida saludable, sostenibilitat... Connecten plenament amb la societat actual i el que aquesta necessita.

Notícies relacionades