L’empresari Emili Correig, escollit president de la Fundació Gresol

Més de 40 empresaris assisteixen a la reunió anual de la Fundació per renovar els membres del Patronat

Correig durant la celebració de la XVII Jornada Gresol celebrada el passat mes d’octubre a la Selva del Camp. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El passat 13 de febrer es va celebrar la reunió anual dels membres de la Fundació Gresol al restaurant del Club Nàutic de Tarragona. En aquest acte, amb l’assistència de més de 40 empresaris, es va renovar els membres del Patronat i es va escollir el nou president de la institució, l’empresari Emili Correig, que ocuparà el càrrec durant dos anys en substitució de Julián Mollá.

Emili Correig Manresa és un empresari reusenc nascut l'any 1946 que es dedica al sector de la metal·lúrgia i, en concret, a la micro-mecànica de precisió.

Des que va establir la seva empresa, Indústries Preciber, junt amb un altre soci, a Reus l'any 1970 va centrar la seva activitat en la fabricació de peces d'alta precisió per a diferents sectors com l'industrial o el mèdic.

Indústries Preciber és una empresa familiar, amb 140 treballadors i exporta el 70% de la seva producció.

La Fundació Gresol és un espai d'intercanvi d'idees, així com una plataforma de reconeixement de l'esforç i l'excel·lència de destacades personalitats. La Fundació es va crear tot just fa 25 anys a Reus, per formar i reforçar els vincles existents entre els empresaris del territori, denominat històricament la Catalunya Nova, generant així un valor afegit a les nostres comarques. Avui dia, s'ha consolidat com un  fòrum de trobada i debat dels temes d'actualitat amb major incidència en el món econòmic, empresarial, polític i social. Agrupa prop de 150 membres que representen algunes de les empreses més importants de les comarques de Tarragona.

Notícies relacionades