La comissió bilateral de la Diputació i la URV renova els seus membres

Els canvis responen al nou equip de govern de la Universitat

Aquest dimecres s'ha fet la primera reunió amb els nous membres de la comissió Diputació /URV. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La comissió tècnica de la Diputació de Tarragona i la URV ha celebrat aquest dimecres la primera reunió d'ençà de la constitució del nou equip de govern a la Universitat Rovira i Virgili, resultant de les eleccions de l'any passat a la institució acadèmica. A la trobada, celebrada a la seu de la Diputació, s'han renovat oficialment els representants de la URV a la comissió bilateral, s'han ratificat els representants de la Diputació i s'ha fet balanç dels onze anys de col·laboració mútua entre totes dues institucions i s'han traçat nous projectes per enguany, segons han informat fonts de la Diputació.

L'entitat bilateral es va crear per impulsar conjuntament iniciatives estratègiques per al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Els nous membres de la URV a la comissió són la rectora María José Figueras; el vicerector d'Economia, Jordi Sardà; la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps; el vicerector d'Innovació i Transferència del Coneixement, Francisco Medina, i la secretària general de la URV. Laura Román. Pel que fa a la Diputació, els integrants de la comissió continuen sent el president de la institució, Josep Poblet; el cap del Gabinet de Presidència i Planificació, Josep Sánchez; el cap d'àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria, Àlex Grau; la cap d'àrea del Servei d'Assistència al Ciutadà, Pilar Casas, i el cap d'àrea de Coneixement i Qualitat, Enric Brull.

La Diputació ha contribuït amb 9,4 milions d'euros en l'activitat de la URV a través de diferents convenis de col·laboració

En aquesta primera reunió amb els nous membres, la comissió Diputació /URV ha aprofitat per compartir els onze anys de col·laboració mútua, un període en què la institució ha contribuït amb 9,4 milions d'euros en l'activitat de la URV, a través de diferents convenis de col·laboració en àmbits relacionats amb la investigació i la innovació, la cultura, les publicacions, la formació, el turisme i el suport a l'empresa.

Pel que a col·laboracions de la Diputació per a aquest any 2019, destaquen noves aportacions a la Càtedra Regió del Coneixement, l'Oficina Tarragona Regió del Coneixement, a la Càtedra Universitat Empresa de foment a la innovació empresarial, Comunicació de la Ciència a la Catalunya Sud, la Universitat d'Estiu, el Programa Talent-Salut, o noves inversions al Centre de Simulació i avaluació de competències de la Salut 'Josep M. Martínez Carretero'.

Notícies relacionades