Tecnatom, nou Business Partner Gold de l’AEQT

L'empresa d'enginyeria oferirà condicions especials als membres de l'associació

Juan Pedro Díaz, gerent de l'AEQT i Daniel Gómez, responsable de Mercat de Tecnatom. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i l'empresa Tecnatom han renovat el seu conveni de col·laboració, pel qual Tecnatom esdevé nou Business Partners Gold. La companyia especialitzada en serveis d'enginyeria treballarà conjuntament amb l'Associació per a la consecució dels objectius de la indústria química del territori.

L'acord es va formalitzar a les oficines de l'AEQT per part del gerent de l'Associació Empresarial Química de Tarragona Juan Pedro Díaz, i Daniel Gómez, responsable de Mercat de Tecnatom.

Tecnatom és una empresa d'enginyeria amb seu a l’Hospitalet de l’Infant dedicada als serveis d'inspecció, d'integritat estructural i de formació de personal d'operació en el sector nuclear, petroquímic, aeronàutic i ferroviari, entre d'altres. Present en 7 països, i amb projectes en més de 40, ofereix productes i serveis d'alt contingut tecnològic dissenyats a mida de les necessitats i requeriments dels diferents clients i mercats.

Els Business Partners de l'AEQT són empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l'associació.

Notícies relacionades