12a Nit de les Garnatxes

Data:

Hora:
23:00 hores

Lloc:
Celler de Capçanes (c/Llaberia, 4, Capçanes)

La Nit de les Garnatxes és un acte que aplega a més de 1.000 persones al celler de Capçanes i es celebra anualment des de l'any 2006 el primer divendres de maig, coincidint amb la Fira de Vins de Falset, i que aquest any es serà el pròxim divendres 4 de maig. Aquella nit, el celler es transforma en un espai festiu i cultural amb exposicions artístiques, musica i degustacions de vins i gastronomia.

Els cellers participants seran: La Vinyeta, Celler Cooperatiu Espolla, Perelada, Vinyes dels Aspres i Celler Archer Pagès. Durant la Nit de les Garnatxes també es donaran a conèixer i a tastar els vins joves "Mas Donís" de la collita 2017. L'apunt dolç el donarà el tast amb una llepolia de xocolata del vi dolç del celler Pansal del Calàs. L'última novetat d'aquesta edició serà l'actuació del reconegut cantant Ramon Mirabet que interpretarà cançons dels seus últims àlbums i aprofitarà l'ocasió per a presentar-nos un tastet del seu nou treball.

La Nit arrencarà el divendres 4 de maig a partir de les 23:00h al celler de la localitat de Capçanes. Les entrades només es podran comprar per anticipat a 35 euros al web del celler i pot contactar-se per telèfon al 977 178 319 o per correu electrònic a cellercapcanes@cellercapcanes.com