IV Mediterranean Tourism Meeting

Data:

Hora:
9:30 hores

Lloc:
Tinglado I (Moll de Costa, Tarragona)

La presentació de l'esdeveniment s'ha fet a Tarragona amb la consellera de Turisme.

El Patronat de Turisme i l’Open Energy Institut organitzen el IV Mediterranean Tourism Meeting (MTM) en col·laboració amb el Port de Tarragona, Ferrovial Servicios, Onda Cero i Vermut Yzaguirre . El simposi d'aquesta any estarà dedicat al turisme intel·ligent, la gastronomia i el món del vi i se celebrarà el 24 de maig en el Tinglado 1 del Port de Tarragona. Reconeguts experts participaran com a ponents en una Jornada que servirà per aportar propostes i marcar estratègies de futur recolzades en bases tan sòlides del territori com la gastronomia mediterrània i l'enoturisme.

Aquesta edició s'estructura en quatre blocs: Turisme de Qualitat, Smart Cities, Món del Vi i Món de la Gastronomia. La finalitat d'aquest congrés és posar de manifest els nous reptes i oportunitats que té per davant el sector turístic -especialment la Costa Daurada i l'àrea Mediterrània, en general. També tractarà d'analitzar el futur d'aquesta activitat econòmica i proporcionar les claus per augmentar la seva competitivitat. La jornada comptarà amb Miquel Puig, director general del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya; Carmelo Torres, gerent d'Almeria Turística; entre d'altres experts del sector turístic. En clau local, comptarà amb la participació de Jaume Drudis, xef del restaurant les Bruixes de Burriac i director gastronòmic d'Unilever per Europa.

El simposi és d'inscripció gratuïta. Al final de la jornada de treball, hi haurà una degustació de vermut, també gratuïta. Finalment, els inscrits que així ho desitgin podran assistir a un dinar gourmet de networking per intercanviar punts de vista i explorar noves oportunitats de negoci. Més informació i inscripcions: http://mediterraneantourismmeeting.com/