Esmorzar de finançament: Com pot el capital risc acompanyar el creixement de les pimes?

Data:

Hora:
10 hores

Lloc:
TECNOREDESSA Av. Bellissens, 42 (Reus)

L'Esmorzar de finançament torna a Reus amb una sessió que pretén apropar el món del capital risc i aprendre com treure'n rendiment.

Mario Sans, conseller delegat d'Integra Capital SCR, explicarà la seva experiència com a inversor en pimes industrials.Integra Capital és una societat de capital risc que inverteix en empreses en fase de creixement amb l'objectiu de finançar el seu pla d'expansió. A banda d'aportar recursos financers mitjançant ampliacions de capital, addicionalment també col·laboren en la consolidació de pràctiques de bon govern corporatiu, aportant la seva experiència i coneixements al desenvolupament del negoci. Mario Sans, amb un bagatge previ a Avançsa i a la banca d'inversió, ha intervingut en més de 50 operacions corporatives. També és professor de finances l'Institut d'Estudis Financers (IEF). En el decurs de l'acte es podrà conèixer de la seva mà, com va ser el procés d'inversió en Traktech i Teymasa.

Programa

  • 10.00 h Benvinguda
  • 10.05 h Com pot el capital risc acompanyar el creixement de les pimes? Mario Sans, conseller delegat d'Integra Capital SCR
  • 10.40 h Torn obert de preguntes
  • 11.00 h Cafè networking
  • 11.30 h Fi de la jornada

Més informació: Mònica Boquera(ELIMINAR). Tel. 977251708