Bon dia Tarragona: "Les claus de l'eficàcia individual i com potenciar-la a l'empresa"

Data:

Hora:
8:45 hores

Lloc:
Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17, Tarragona)

Pablo Maella, Sènior Lecturer a l'escola de negocis IESE vindrà a la Cambra de Tarragona el 20 de setembre a les 8,45 hores per protagonitzar una nova edició del cicle de jornades "Bon dia Tarragona", que organitza la Corporació tarragonina.

Maella parlarà de "Les claus de l'eficàcia individual i com potenciar-la en l'empresa" i analitzarà per què hi ha persones més eficaces que altres i què és el que fan per ser-ho. A la sessió es tractaran les variables i els comportaments que apliquen les persones eficaces, i la manera de crear entorns d'empresa que afavoreixin l'eficàcia de les persones.

Pablo Maella és Sènior Lecturer a l'IESE, i Soci-Director de Maella & Partners, consultora estratègica centrada en la millora de l'eficàcia en la gestió. També és coach executiu de consellers delegats i directius, i conferenciant. Té 20 anys d'experiència com a assessor estratègic. Durant aquest temps ha col·laborat amb més d'un centenar d'empreses i treballat amb un gran nombre de directius. Ha publicat diversos llibres, i escrit nombrosos articles i estudis en mitjans acadèmics i de divulgació. Les seves àrees d'especialitat són l'increment de l'eficàcia organitzacional, grupal i individual; la direcció efectiva de persones; polítiques i estratègia de RRHH per millorar els resultats; la presa de decisions directives, i la gestió d'un mateix.

Més info i inscripcions, clicant aquí.