Connecta 2018

Data:

Hora:
9:00 hores

Lloc:
Centre de Fires i Convencions de Reus (Avinguda Bellissens, 40, Reus)

La segona edició del CONNECTA Catalunya se celebrarà a firaReus el pròxim 25 d'octubre. El Centre de Fires i Convencions de Reus ha estat l'espai escollit per acollir l'esdeveniment de referència per la promoció del turisme de reunions, MICE (Meetings Incentives Congresses Exhibitions), a Catalunya.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Catalunya Convention Bureau de l'ACT, encarregat de posicionar Catalunya com una destinació líder en el turisme de reunions. El CONNECTA té l'objectiu de facilitar el networking i la col·laboració entre els professionals del sector MICE per al desenvolupament de propostes innovadores i la dinamització del sector de les reunions a Catalunya amb la finalitat de millorar la seva competitivitat i oportunitats de negoci.

L'esdeveniment està dirigit a professionals del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya. En aquesta trobada els assistents tindran l'oportunitat de configurar la seva agenda d'activitats i crear sinergies entre els membres del sector. La primera edició del CONNECTA, celebrada el 2015, va agrupar per primera vegada aquesta comunitat per tal que els més de 200 assistents poguessin conèixer-se i identificar oportunitats de col·laboració.