Bon dia Tarragona: "Les mitges veritats de la transformació digital"

Data:

Hora:
8:45 hores

Lloc:
Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17, Tarragona)

Víctor Magariño, director del Programa de Transformació Digital d'ESADE, vindrà a la Cambra de Tarragona el 5 d'octubre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades "Bon dia Tarragona", que organitza la Corporació tarragonina.

Magariño parlarà de "Les mitges veritats de la transformació digital" i explicarà que ja fa anys que s'està evangelitzant sobre la transformació digital fins el punt que és probable que es pateixi "fatiga digital". Per això repassarà quins aspectes són realment estratègics i analitzarà en clau crítica alguns dels apriorismes que ens han venut com a prediccions apocalíptiques.

Víctor Magariño acumula 25 anys d'experiència en posicions directives de màrqueting, vendes i consultoria amb responsabilitat sobre grans equips multiculturals a importants marques globals com ara McDonnell Douglas, Cadbury Schweppes, Universal Pictures i recentment com a Country Manager, a Espanya i a diversos països d'Europa Central, de Google. És membre del Consell i CMO en Comunycarse Network Consultants, integrador i desenvolupador de tecnologia per a solucions de comunicació i intel·ligència.

Fa més de 20 anys que es dedica a la docència com a professor universitari i keynote speaker en prestigiosos fòrums nacionals i internacionals sobre transformació digital, màrqueting digital, vendes i habilitats directives. Actualment és professor de Màrqueting a la New York University (Stern Business School). Director del Programa de Transformació Digital, Professor a Indigital i Tutor a l'Executive Màster en Digital Business, tots ells a ESADE. Professor i coordinador de l'assignatura de Màrqueting Digital a diversos programes Màster a la UC3M.

Des de l'any 2018 és també col·laborador habitual a la tertúlia de Capital Ràdio "Afterwork" (premi Antena d'Or), programa especialitzat en anàlisi sobre temàtica tecnològic-digital.