23a Jornada dels Economistes 2018

Data:

Hora:
18:30 hores

Lloc:
Centre Tarraconense El Seminari (Carrer Sant Pau, 4. Tarragona)

Aquest dijous, 18 d'octubre, a les 18:30 hores el Centre Tarraconense El Seminari acollirà la 23a edició de la Jornada dels Economistes que organitza anualment la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Tarragona i que enguany tindrà com a element central una taula rodona sobre els factors que orientaran i condicionaran el futur de les ciutats mitjanes amb la participació del professor titular del Departament d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili Josep M. Arauzo, el catedràtic d'Economia Aplicada a la Universitat Rovira i Virgili Agustí Segarra i l'arquitecte expert en urbanisme Joan Llort. A la taula es debatran qüestions com ara el model econòmic del territori, la vida, el treball i el lleure a l'entorn de les ciutats o el model urbanístic i les infraestructures de les ciutats mitjanes del segle XXI.

En la trobada anual dels economistes de Tarragona també tindrà lloc una conferència sobre el futur de les ciutats mitjanes a l'entorn de grans conurbacions a càrrec de l'economista i assessor de la Vicepresidència i de la Conselleria d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya Jordi Angusto.

El president de la seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya Miquel Àngel Fúster i el degà de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili Antonio Terceño inauguraran la trobada, que clourà el degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Anton Gasol.

El Col·legi d'Economistes de Catalunya, que compta amb més de 8.000 col·legiats (464 a Tarragona) i més de 2.000 societats i despatxos vinculats (més de 160 a Tarragona) dedicats professionalment a les diferents vessants de l'economia i l'empresa, està considerat com una institució que, a través de l'organització d'activitats i serveis molt diversos, es configura com un centre de formació i reciclatge dels professionals i com un fòrum d'opinió obert a la societat en general.

Per a més informació i confirmació d'assistència:  93 548 14 04 - 673 15 36 45 cecpremsa(ELIMINAR)@coleconomistes.cat