4a Nit del Comerç de les comarques tarragonines

Data:

Hora:
20:30 hores

Lloc:
Centre Cultural Infant Pere (Carrer de Ramon Berenguer IV, 13, l'Hospitalet de l'Infant)

Els organitzadors de la 4a Nit del Comerç durant la presentació de l'acte. FOTO: CEDIDA.

L'Hospitalet de l'Infant acollirà la 4a Nit del Comerç - Comarques tarragonines el proper dissabte 20 d'octubre, a partir de les 20.30 hores. L’esdeveniment l’organitza la Confederació d'Empresaris de Comerç i Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT), amb el suport de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i la col·laboració de diverses entitats.

La Sala Infant Pere de l'Hospitalet serà l'escenari de la primera part de l'esdeveniment, més institucional, consistent en el lliurament dels deu Premis CECOSECT i dels tres Premis Rafael Tatay que s'atorgaran enguany. La Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou acollirà el sopar final de l’acte.

En aquesta edició, hi participaran associacions de botiguers o comerciants de les comarques del Baix Camp, Conca de Barberà i Tarragonès; i, com a novetat, hi haurà representants de les comarques del Baix Ebre i de la Ribera d'Ebre. Cadascuna de les associacions participants, adherides a la CECOSECT, lliuraran un únic guardó a un establiment del seu àmbit territorial, que compleixi els requisits inclosos en les bases dels Premis CECOSECT. Amb aquests premis, es reconeixerà l'excel·lència comercial d'aquells establiments del sector del comerç i serveis per la seva trajectòria laboral i la implicació en el món associatiu.

La Confederació, per la seva banda, entregarà tres guardons com a reconeixement a aquelles persones, entitats o institucions que, de manera especial, hagin col·laborat amb el comerç i en el seu teixit associatiu i que, en definitiva, treballin pel bé del prestigi del comerç de les nostres comarques. Aquests guardons s'emmarquen dins de la categoria Premis Rafael Tatay, en homenatge a una de les persones que més van influir en el món associatiu comercial del Camp de Tarragona.