4a Fira de l'ocupació Tarragona

Data:

Hora:
10:00 hores

Lloc:
Palau de Congressos de Tarragona-Accés B (c/Arquitecte Rovira, 2, Tarragona)

Més de 30 empreses prendran part a una nova edició de la Fira de l'Ocupació que el dia 21 de març la Cambra de Tarragona organitzarà al Palau de Fires i Congressos de Tarragona. Cada empresa participant tindrà un espai específic on de les 10 a les 19 hores atendrà a totes les persones interessades en conèixer la seva oferta i proposta laboral.

La Fira de l'Ocupació pretén ser, doncs, un espai de trobada entre les empreses i aquelles persones que estan buscant feina, amb independència de quina sigui la seva edat, formació i orientació professional. Per això, la Fira serà multisectorial. Hores d'ara ja hi ha confirmada l'assistència de Repsol, Port de Tarragona, El Corte Inglés, Sangulí, Grupo Reside, i Salut i Treball, entre d'altres. A més, es faran diferents tallers de temàtiques diverses orientades a la recerca de feina.

La Fira es desenvolupa dins del "Programa integral de Cualificación y Empleo", un programa que la Cambra de Tarragona està executant des de l'any 2015 i que ha permès dur a la pràctica accions d'intermediació laboral amb més d'un miler de joves i més de 500 han participat en programes formatius orientats a fomentar l'ocupació d'aquest col·lectiu. Durant l'any 2019 està previst dur a terme propostes formatives a diferents municipis del Tarragonès i del Baix Penedès. A més de l'organització de dues Fires més de l'Ocupació.

Les empreses interessades han de contactar amb Josep Oriol Fernández, responsable de Formació de la Cambra de Tarragona al 977 219 676 o bé a jofernandez(ELIMINAR)@cambratgn.org

Per a les persones que busquen feina inscriu-te aquí

Horaris i tallers

11 h. Motivació i màrqueting personal.

A càrrec de Javier Rodríguez

Inscripció al taller

12,30 h. Crea el teu CV i prepara la teva entrevista amb Randstad

A càrrec de Randstad

Inscripció al taller

17 h. Què comunico? Xarxes socials i internet en la selecció de personal

A càrrec d'Anna Morros

Inscripció al taller