Com afectarà el Brexit a la meva empresa?

Data:

Hora:
9:30 hores

Lloc:
Delegació d'ACCIÓ a Tarragona (C. General Contreras, 4 Tarragona)

El Brexit és una realitat cada cop més tangible per a la qual hem d'estar preparats. La logística, l'aparició de duanes, les noves normatives i certificacions. Són molts els aspectes que canviaran el dia a dia dels negocis amb el Regne Unit i cal estar a punt des del primer moment per seguir gaudint del potencial d'un mercat tan interessant com el britànic.

ACCIÓ ha obert la Finestreta Brexit per ajudar-te en tot aquest procés i perquè no et quedis en offside!

Durant les properes setmanes podràs assistir a alguna de les jornades informatives que organitzem arreu de Catalunya. Consulta el calendari i apunta-t'hi! En aquestes sessions coneixeràs de primera mà tots els possibles escenaris i les conseqüències del Brexit. Que no t'agafi en fora de joc, obre la Finestreta Brexit!

Tot i que els diferents escenaris de sortida del Brexit segueixen oberts, cal preveure els riscos que se'n deriven i neutralitzar els possibles impactes. En aquesta sessió descobriràs quins són els aspectes clau que has de tenir en compte en dissenyar el teu pla de contingència i coneixeràs diferents eines que t'ajudaran a anticipar-te.

El programa

  • 09.30 h. Benvinguda.
  • 09.40 h. Escenaris actuals i perspectives del Brexit. Claudia Danesi, gerent d'Oficines Tècniques d'Internacionalització d'ACCIÓ.
  • 10.00 h. Impacte i recomanacions empresarials. Alba Lara, gestora de l'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització d'ACCIÓ.
  • 10.40 h. Eines i serveis per fer front al Brexit : Termòmetre Brexit: autodiagnòstic en línia i La finestreta Brexit d'ACCIÓ amb Claudia Danesi, gerent d'Oficines Tècniques d'Internacionalització d'ACCIÓ.
  • 10.50 h. Torn obert de paraules
  • 11.00 h. Cloenda

Per inscriure’s, clicar a l’enllaç.