Workshop: Design Thinking i Lego Serious Play ®

Data:

Hora:
10:00 hores

Lloc:
Hotel Class (Ctra.N-240, Passeig President Tarradellas, Valls)

Vallsgenera col·labora amb el Workshops i formacions: Design Thinking i Lego Serious Play ®. L'activitat, organitzada per ACCIÓ, tindrà lloc el dijous 16 de maig, de 10 a 14 hores, a l'Hotel Class. El workshop es basa en el design thinking i lego serious play, dues metodologies diferents però amb un objectiu comú, el de resoldre reptes d'una manera pràctica a les empreses. Aquest taller, completament participatiu, aplicarà la combinació d'ambdós sistemes de treball, fomentant la reflexió d'allò que es construeix i compartint-ho amb la resta de participants.

L'activitat pretén principalment potenciar la capacitat de crear i resoldre temes complexos, tant individualment com de forma col·laborativa; aprendre i experimentar com innovar, resoldre reptes i solucionar problemes amb Design Thinking (centrant-nos en l'usuari) i amb Lego Serious Play®, i analitzar, reflexionar i crear solucions per abordar els reptes de futur que les persones participants plantegin.

ACCIÓ organitza aquest esdeveniment en el marc d'activitats del projecte Enterprise Europe Network. La Comissió Europea va posar en marxa la xarxa Enterprise Europe Network (EEN) l'any 2008. Es tracta d'una xarxa internacional formada per més de 600 organismes de suport a l'empresa, on participen cambres de comerç, agències de desenvolupament empresarial, centres tecnològics i universitats. La xarxa està present a més de 60 països, incloent els 27 estats membres de la Unió Europea i altres països associats. Ofereix a la petita i mitjana empresa (PIME) informació i assessorament en relació amb les polítiques i oportunitats de negoci als països de la UE i tercers, així com assistència en processos de transferència tecnològica i accés a programes europeus de finançament, recerca i desenvolupament i innovació.

El taller va dirigit a empresaris/es, directors/es d'empresa i gestors/es habituals de projectes d'R+D+i interessats en aplicar metodologies de disseny de productes o serveis. Les places son limitades. Per a més informació i per efectuar les inscripcions cliqueu al següent enllaç.