Jornada de Networking d'Esdeveniments i Turisme

Data:

Hora:
9:00 hores

Lloc:
Hotel Class (Pg. President Tarradelles, Valls)

L'Institut Municipal de Desenvolupament Local - VALLSGENERA us convida a participar en la Jornada Networking d'Organització d'Esdeveniments i Turisme que té com a objectiu fomentar la relació entre emprenedors, empreses, comerços i professionals. La trobada es realitzarà a l'Hotel Class de Valls, i es desenvoluparà d'acord al següent programa:

- 9:00h Acreditacions.

- 9:30h Ponència inaugural "Trucs per millorar la comunicació digital en el sector dels esdeveniments i turisme" a càrrec d'Assumpció Huertas.

- 10:30h Pausa - Cafè.

- 11:00h Networking. Entrevistes curtes i bidireccionals.

- 13:30h Fi de la jornada.

Aquest acte de networking té un format de trobada amb entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. En cada entrevista les empreses exposen de forma breu, clara i concisa què fan amb l'objectiu de fer un primer contacte i intercanviar informació de les empreses. L'objectiu de la jornada és trobar quines oportunitats de col·laboració hi ha entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

L'acte és gratuït (inclou el material i l'esmorzar) i podeu fer la vostra inscripció on line a:www.vallsgenera.cat/formació ovallsgenera(ELIMINAR)@valls.cat o trucant al 977 61 20 10

Les places són limitades i agraïm que per facilitar l'organització feu la inscripció abans del dia 6 de juny.

Per més informació:

IMDL - VALLSGENERA a: www.vallsgenera.cat o trucant al 977 61 20 10.