Jornada tècnica: Els olis a Catalunya

Data:

Hora:
9:30 hores

Lloc:
Escola Agrària Mas Bové (Finca Mas Bové, Carretera TP-7225, km 4, Constantí)

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha organitzat per al proper 3 de juliol, a l'Escola Agrària Mas Bové, a Constantí, la Jornada de Referència del Sector Oleícola Català 'Els olis de Catalunya. Resultats de la campanya 2018/2019', inclosa dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DARP.

El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament, Carmel Mòdol, clourà, a les 13:30 hores, l'esmentada jornada, que inaugurarà, a les 9:30 hores, el director dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona, Àngel Xifré.

Així, a més de fer una valoració de la campanya, en el decurs de la jornada també s'abordarà l'empremta digital dels olis, la 'nova categoria' dels olis Premium, com promocionar els olis catalans a través de les xarxes socials, i dels concursos i guies que es realitzen arreu del món, per a finalitzar amb un maridatge entre els olis de les Denominacions d'Origen Protegides (DOP) catalanes i de diferents productes representatius de cada territori.

Enllaços relacionats