Bon dia Tarragona: Joan Jané, IESE

Data:

Hora:
8.45 h recepció d'assistents i esmorzar, 9 h inici de la jornada

Lloc:
Cambra de Tarragona, Av. Pau Casals, 17 - 43003 Tarragona

Bon dia Tarragona: Joan Jané, IESE

Joan Jané, Senior Lecturer de Direcció de Producció, Tecnologia i Operacions de l'IESE, vindrà a la Cambra de Tarragona el 19 de setembre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades "Bon dia Tarragona", que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

Jané parlarà de "Competint amb cadenes de subministrament digitals 4.0". I en el decurs de la seva intervenció explicarà que les tecnologies disruptives, que inclouen nous sensors, robòtica, impressió 3D, blockchain, intel·ligència artificial i 5G, creen les bases per la conversió entre el món físic i el digital, transformant les cadenes de subministrament lineals tradicionals en connectades, intel·ligents, escalables, personalitzables i àgils. Les cadenes de subministrament digitals creen avantatges competitius mitjançant la recollida d'informació distribuïda, descentralitzant la producció i personalitzant productes mitjançant solucions analítiques i digitals avançades.

Abordarà, també, el recorregut digital de la cadena de subministrament: físic-a-digital, digital a digital i digital a físic.

Val a dir que les àrees d'especialitat de Jané són la gestió, optimització i innovació en les operacions de cadenes globals de subministrament, amb un èmfasi especial en la reenginyeria de xarxes logístiques, l'externalització d'operacions i les aliances estratègiques en operacions de fabricació i logística. També és especialista en Indústria 4.0, en noves tecnologies productives com 3D Printing, en disseny d'operacions centrades en el client i en la gestió estratègica de projectes en entorns complexos.