Fòrum “Creativitat i innovació: de la idea a la realitat”

Data: i

Hora:
De 9.30 a 12.30 hores

Lloc:
Sala Mediterrània del Teatre Auditori (TAS), Salou

Aquesta iniciativa té com a objectius aplicar la creativitat i la innovació en el model de negoci; despertar el potencial creatiu de les persones encarregades de gestionar les PIMES; identificar els reptes i cercar solucions innovadores; i treballar la diferència que fa únics els negocis. Està destinada, exclusivament, a emprenedors/res amb idees de negoci, empresaris/àries en consolidació i a empresaris/àries amb idees per donar el tomb al seu negoci.

Els seminaris-tallers estan configurats com un espai de coneixement i de reflexió, un taller d'idees i un laboratori per a l'experimentació, de manera que es treballarà la creativitat i la innovació com a filosofia bàsica per a desenvolupar qualsevol projecte empresarial.

La primera jornada, "Seminari de treball concebut com un espai per la motivació", tindrà lloc el proper dimarts, dia 3 de desembre. Les persones assistents coneixeran com funciona el mercat del segle XXI; analitzaran el comportament de compra del client actual i les propostes de valor que genera el teixit empresarial, per tal enfrontar la realitat del mercat; cercaran els contextos professionals i les relacions pròsperes per dinamitzar un negoci innovador; i trobaran la diferència que els fa únics i singulars. Finalment, es definiran les aptituds i les actituds que ha de tenir un emprenedor creatiu.

Pel que fa a la segona jornada, "Seminari-taller concebut com un espai per innovació", es durà a terme el següent dimarts, dia 10. En aquest mòdul, es farà una anàlisi metòdica de l'establiment, dels bens tangibles i intangibles, de la relació amb el client i de tot allò associat al negoci i al sector al què pertany. A partir d'aquest estudi previ, es desenvoluparà un taller vinculat a la innovació, en el qual es plantejaran tot un seguit de reflexions i de situacions d'aprenentatge actiu, amb l'objectiu de poder implementar-les a la realitat de cada empresa i desenvolupar l'estratègia d'innovació pròpia.

Les inscripcions es poden fer al següent enllaç: https://www.cambratgn.com/jornades/inscripcio/149-consolida-idees-en-negocis-forum-de-creativitat-i-innovacio-salou