XVI Jornada Gresol

Data:

Hora:
9:00 hores

Lloc:
Pavelló Firal de Tortosa (Av. de Remolins, 34, Tortosa)

La darrera Jornada Gresol es va fer a l'Hotel Gran Palas, a La Pineda. FOTO: CEDIDA.

La XVI Jornada Gresol, el pròxim 25 d’octubre, debatrà sobre els nous motors econòmics centrant-se en el Corredor del Mediterrani. Les Jornades Gresol són un punt de trobada anual entre els empresaris i personalitats rellevants dins l'àmbit polític, econòmic, social i cultural.

Programa

9:30 h. Presentació a càrrec del president de la Fundació Gresol,  Julián Molló Rudiez; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; l’alcalde deTortosa, Ferran Bel i el rector de la URV, Josep Anton Ferré.

10:00 h. Taula rodona “Economia i tecnologia: mirant al futur”, amb l’ex ministre de Ciència i Tecnologia i Afers Exteriors, Josep Piqué; el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura; el soci de PwC Juan B.Alvarez i el president de l’AECE, José Daniel Cortijo.

12:00 h. Conferència del president de CaixaBank, Jordi Gual.

12:30 h. Taula rodona “Territori: motors econòmics”, amb Juan A. Duro de la Càtedra d’Economia local i regional de la URV i Matilde P. Asian, secretaria de Estado de Turismo.

13:30 hores. Sessió dedicada al Corredor del Mediterrani amb el diputat i catedràtic d’Economia Aplicada, Germà Bel; el secretari de Vertebració del Territori-Generalitat valenciana, Josep-Vicent Boira i el president de la Cambra de Tortosa, José María Chavarría.

En acabar, dinar col·loqui presidit pel president d’honor de la Fundació Gresol, Antoni Pont, i el director adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana.