Jornada REUS FOODMORNING

Data:

Hora:
9:30 hores

Lloc:
Fira de Reus (Av.Bellisens, Reus)

La jornada del clúster de nutrició.

L'objectiu de la Jornada Reus Foodmorning, organitzada pel clúster de nutrició i salut Associació Empresarial Innovadora Nutrició i Salut (AINS) està dirigida a a tots els agents i empreses del sector de l'alimentació saludable i funcional i empreses TIC: directors generals, directors de màrqueting, directors de R + D i tècnics és obrir i compartir amb les empreses del territori (en un entorn de Networking i compartir de coneixement) la innovació i les estratègies de futur del clúster AINS de Nutrició i Salut (aliments saludables i funcionals) , alineats en les tendències generals del sector i els reptes comuns, i convidar-las a participar en els projectes.

PROGRAMA

9:30 - 10h Cafè i inscripcions participants

10 h Opening amb el regidor Marc Arza i benvinguda president del clúster Javier Ojuel.

10:20 h Introducció dels reptes estratègics del clúster, amb Margarida Colet Clúster Manage i Marta Mateu, vocal de la Junta i responsable del Grup de Treball de Projectes AINS.

Exposició dels resultats de les sessions de treball conjunta amb les empreses del Cluster, les universitats i els centres tecnològics per identificar primers projectes que puguin sortir de les solucions als reptes que tenim com a Cluster:

· Repte 1: detectar recerca i tecnologies al voltant de la Nutrició personalitzada que puguem prendre com a base per inciar projectes com a Clúster.

· Repte 2: detectar recerca i tecnologies al voltant de la Nutrició digitalitzada que puguem prendre com a base per inciar projectes com a Clúster.

· Repte 3: crear un sistema de treball comú amb universitats i agents de transferència tecnològica per la identificació de nous ingredients amb component d'economia circular i sostenibilitat o amb component d'oferir un perfil més saludable al disponible actualment.

· Repte 4: crear un ecosistema d'innovació del Clúster de Nutrició i Salut AINS enfocat al entorn internacional amb les universitats i agents de transferència tecnològica de l'entorn català.

11:20 h Pausa cafè i Networking

12:00 h Opcions de finançament tradicional i alternatius amb Ecrowd lending, Manel Blasco. Exemples pràctics de projectes de finançament públic de diferents línies de socis del clúster: CARINSA, APSA, exemple de oordinador EURECAT.

13:00h Presentació de xarxa d'innovació DEMOLA amb Jordi Cartanyà.

13:30 h Presentació de BIOEMPRESES seguit de visites concertades prèvia reserva.

14:00 h cloenda i vermut.