Mètode FASE: una metodologia per incrementar la productivitat i l'eficàcia personal

Data:

Hora:
19:00 hores

Lloc:
Cambra de Comerç de Tarragona (Av. Pau Casals, 17, Tarragona)

Agustí Peralt és doctor per la Universitat Politècnica de València i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València.

El Club de Tarragona ESADE Alumni organitza una conferència a la Cambra de Comerç de Tarragona amb el títol  "Mètode FASE: una metodologia per incrementar la productivitat i l'eficàcia personal", a càrrec d'Agustín Peralt (MBA 96), mentor i formador de directius en matèria de productivitat personal.

Vols conèixer una metodologia senzilla que aconseguirà incrementar la teva productivitat diària com a mínim un 30 %? Vols viure menys estressat i sentir que avances cada dia cap a la consecució dels teus resultats? Vols fer els passos necessaris per poder disposar de més temps i de més qualitat en la teva vida personal?

En un moment com l'actual ja ningú no discuteix que anem cap a un model de moltes hores i menys productivitat, per la qual cosa hi ha una gran conscienciació sobre la necessitat d'abordar aquesta problemàtica. Davant aquesta realitat, proposem una metodologia desenvolupada per Agustín Peralt anomenada mètode FASE (focus, atenció, sistematització i energia), que ens permetrà començar l'endemà en aquest nou camí cap a la millora de la productivitat personal. Aquesta metodologia ja ha estat implantada amb èxit en nombroses empreses nacionals i internacionals.

Per inscripcions, cliqueu aquí.