II Simposi sobre l'Àfrica: Senegal i Uganda

Data:

Hora:
9:45 hores

Lloc:
Hotel AC Tarragona (Av. de Roma, 8, Tarragona)

Senegal i Uganda, els països convidats en aquesta edició.

La Cambra de Comerç de Tarragona organitza el 8 de febrer, de 9,45 a 17 hores, la segona edició del Simposi sobre Àfrica, una cita que ja s'ha consolidat a l'agenda d'internacionalització de la corporació tarragonina i a la que hi estan convocats tots els exportadors interessats en que les seves empreses creixin en aquell continent. Enguany els països convidats seran Senegal i Uganda. I el desenvolupament de l'acte (ponències, dinar de treball i reunions individualitzades) es farà a l'hotel AC Tarragona. La Cambra de Tarragona és un referent a nivell nacional pel que fa al coneixement i experiència en els mercats africans, sobretot el subsaharians. El Simposi sobre Àfrica és una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport d'Arola, Port de Tarragona, Air France KLM i CaixaBank.

Inscripcions, aquí.

Programa:

9.45 h. Presentació a càrrec de Sergi Vives, presidente de la Comissió d’Internacionalització de Cambra Tarragona.

10.00 h. Programació missions 2018: “23 mercats al’Àfrica Subsahariana”, Roberto Barros, director del Departament d’ Internacionalització de Cambra Tarragona.

10.20 h “Uganda, gran potencial a l’Àfrica de l’Est”, amb Santiago Jiménez, cònsul d’Uganda a Barcelona.

10.50 h. “SGS: El camí més fàcil a la conformitat a la documentació export”, amb Alicia Head, SGS Sales Department i Montse Morral, SGS Sales Department.

11.15 h. Pausa Cafè.

11.40 h. “Expandir el seu negoci assegurant les seves exportacions” amb David Giménez, director gerente de Protego Seguros.

12.10 h. “Senegal, el mercat proper”, amb Miguel Martínez, socio director de JOKOO.

13.00 h. Debat.

13.30-15.30 h. Dinar.

16.00 h. Reunions individuals amb els ponents.