I Jornada Treballa al Turisme

Data:

Hora:
9:00 hores

Lloc:
Seu de la FEHT, (C/ Joanot Martorell, 15, Parc Científic i Tecnològic de Vila-seca)

La Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona organitza la I Jornada “Treballa al turisme” a la seva seu el pròxim 22 de febrer de 9 a 15 hores, una jornada oberta tant a estudiants relacionats amb el món del turisme, com a persones amb tot tipus de perfil professional que estiguin interessades a treballar en una de les múltiples àrees que es requereixen en els establiments d'allotjament, com poden ser: manteniment tècnic, jardineria, animació, recepció, cuina, sala, pisos, seguretat, cambrers, socorrisme, etc.
Així, el pròxim 22 de febrer, de 9 h a 15 h, més de 20 empreses del món dels hotels, càmpings, i apartaments -des d'empreses familiars a grans corporacions- amb presència a arreu del territori, es presentaran en una jornada pionera per tal de captar candidats i candidates que es vulguin dedicar al món de l'hostaleria i el turisme. Els aspirants a trobar feina podran conèixer aquestes empreses, lliurar els seus currículums i entrevistar-se directament amb els responsables de Recursos Humans de les empreses d'una forma personalitzada.

Per participar en la I Jornada "Treballa al Turisme", els interessats es poden inscriure prèviament a través del web www.feht-turisme.org/treballa-al-turisme. En aquest mateix web, properament, els candidats podran consultar quines són les empreses participants.