Jornada "Ser cooperativa, una opció pel teu projecte"

Data:

Hora:
12:30 hores

Lloc:
Seu Cambrils Emprèn (Torre del Llimó, c/Rovira, 1, Cambrils)

La Torre del Llimó acollirà la jornada sobre cooperativisme.

Cambrils Emprèn organitza dijous 22 de febrer aquesta sessió dedicada al cooperativisme. El consistori cambrilenc ha estrenat aquesta setmana el punt  d'informació i acompanyament a persones que vulguin constituir-se com a cooperativa per tirar endavant el seu projecte empresarial. Aquest nou punt d'atenció de CoopCamp ubicat a la Torre del Llimó engega una nova línia d'acompanyament del servei municipal de suport a les persones emprenedores i al teixit empresarial Cambrils Emprèn. CoopCamp dóna servei a les sis comarques del Camp de Tarragona i forma part d'una xarxa de catorze ateneus impulsada des del programa aracoop del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i ofereix un servei gratuït d'informació i acompanyament a persones que desitgin constituir-se com a cooperativa per tirar endavant el seu projecte empresarial.

A Cambrils, el nou punt d'atenció de CoopCamp estarà obert cada últim dijous de mes entre les 12 i les 14 hores, tot i que es podrà sol·licitar cita prèvia per rebre atenció en un horari alternatiu bé trucant al telèfon 681623453 o adreçant un correu a gerard.nogues(ELIMINAR)@coopcamp.cat.

Pel que fa a la jornada del 22 de febrer, "Ser cooperativa, una opció pel teu projecte", començarà a les 12:30 hores i la inscripció és gratuïta però cal fer-la a través de l'adreça empren(ELIMINAR)@cambrils.org