Jornada "A Reus Fem Comerç"

Data:

Hora:
13:30 hores

Lloc:
Cal Massó (c/Pròsper de Bofarull, 7, Reus)

El cartell de la jornada.

L'Institut Superior de Comerç Komercium, juntament amb la Unió de Botiguers de Reus i El Tomb de Reus i amb el suport de l'Agència de Promoció de Ciutat de Reus, organitzen el 21 de març a Cal Massó la jornada "A Reus Fem Comerç", que proposa un espai de debat i intercanvi de coneixement sobre el present i el futur del comerç. La jornada és gratuïta, oberta a l'assistència de professionals i persones vinculades al sector, així com al públic en general, i s'emmarca en la segona edició de la Setmana del Comerç, que es celebra del 19 al 24 de març.

Un dels principals objectius de la jornada és aportar eines al sector comercial que contribueixin a millorar la seva competitivitat. Diferents experts oferiran enfocaments innovadors sobre la manera de gestionar i planificar l'activitat comercial davant l'evolució actual del sector.

L'acte començarà a les 13:30 h amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i seguidament es donarà la benvinguda a càrrec la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, i el president de la Unió de Botiguers, Àlfred Pitarch, i la presidenta de El Tomb de Reus, Gemma Molner. La jornada de debat s'iniciarà a partir de les 14:15 h i tindrà com a moderador a Jordi Zaragoza, soci fundador de Pymeralia i formador a l'Institut Superior de Marketing ESIC de Barcelona. Es debatrà sobre el nou model de consum i comportament dels consumidors, la fidelització dels clients, les campanyes efectives de les associacions i entitats municipals i l’actualització dels espais comercials.

Un cop finalitzat el debat es farà la ponència de Lluís Serra, CEO& i Fundador de Lluís Serra Training Group. Serra és escriptor i provocador digital. Professor de Màrqueting digital, Comerç electrònic, Social Media i Omnichannel a la Universitat de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Politècnica de Catalunya, Generalitat de Catalunya, Inesdi, Barcelona Activa, Cambra de Comerç de Barcelona i Terrassa. Autor del llibre "Historias de un Botiguer". Un dels temes, d'entre altres, que es tractaran a la ponència serà "Els 10 punts de la digitalització del comerç".

La cloenda està prevista a les 17:00 h i anirà a càrrec de la regidora de Projecció de Ciutat i dels presidents i presidentes de la resta d'entitats comercials de la ciutat.

Aquestes jornades són obertes al públic i la inscripció es pot fer de forma gratuïta al següent enllaç https://goo.gl/K2TJZC fins al proper 19 de març.