CaixaBank confirma a Tortosa les previsions de creixement a la baixa de la zona euro

Així ho ha admès el director territorial de l'entitat a Catalunya en una conferència a la Cambra de Comerç de la capital del Baix Ebre

Jaume Massana, en un moment de la seva conferència a Tortosa. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tortosa

La ponència duia el títol "2020: crisi o creixement?" i s'ha fet davant la presència d'uns 40 empresaris de les Terres de l'Ebre.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya Jaume Massana ha admès que el creixement econòmic de la zona euro serà inferior al previst. Així ho ha assegurat en una conferència que ha pronunciat a la Cambra de Comerç de Tortosa i que duia el títol de “2020: crisi o creixement?”. La ponència s’ha fet davant la presència d’uns 40 empresaris de les Terres de l’Ebre.

Segons Massana, factors estructurals com la baixa productivitat, l'envelliment i desajustos en el mercat laboral limitaran les perspectives econòmiques a mitjà termini. El director territorial de CaixaBank a Catalunya també ha esmentat l'efecte negatiu de les mesures proteccionistes implementades pels EUA i la Xina, i les tensions comercials entre els dos països com un dels aspectes que poden afectar el creixement de la zona euro.

Notícies relacionades