ELIX Polymers, sisè classificat en l'MEPS2

L'empresa situada a La Canonja, va ser distingida per les seves bones pràctiques en matèria de prevenció

Redacció / La Canonja

En l’edició d’enguany han participat més de 200 empreses amb l’objectiu de conèixer el seu grau d’implantació de les polítiques preventives.

L'empresa ELIX Polymers ha quedat en sisena posició del rànquing Monitor Excel·lència en Prevenció, Seguretat i Salut (MEPS2) desenvolupat per PRLInnovación entre més de 200 empreses. "És molt gratificant haver estat reconeguts com a empresa referent en matèria de Seguretat, Salut i Benestar, ja que és una recompensa al nostre compromís i esforç alineat amb la política de prevenció i seguretat que anem implementant al llarg dels anys", diu David Castañeda, CEO de ELIX Polymers, una empresa que està situada a La Canonja.

Així, l'empresa desenvolupa diferents projectes que aposten per la cultura de la prevenció. Un dels projectes més importants ha estat el "Pla E", una iniciativa de seguretat basada en l'organització, que té com a principal objectiu aconseguir un canvi de conducta cap a la seguretat integral, a través del canvi d'actituds personals i l'adquisició de valors positius grupals en benestar laboral. Un altre dels projectes transversals que ha implementat Elix per fomentar el benestar emocional, físic i social dels seus col·laboradors és el programa d'Empresa Saludable "Feel Good". Un projecte ambiciós que involucra a tots els nivells d'Elix, contribuint a fomentar la seva salut i qualitat de vida, millorant el seu benestar físic mitjançant la seguretat laboral i l'excel·lència preventiva, al mateix temps que impulsant el seu creixement personal i professional.

Notícies relacionades