BBVA inaugura la remodelació de la seva oficina a la Rambla Nova de Tarragona

Es tracta d'un nou concepte, amb un espai molt més gran, que s'anomena Centres de Banca de Clients (CBC) i que ja suma 16 establiments a tota Catalunya

D'esquerra a dreta: Daniel Gómez, Xavier Llinares i Julio Olmeda (director de CBC). FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La nova oficina disposa d'una extensió de més de 1.300 metres quadrats i compta amb una trentena d'empleats. Respecte a l'oficina original, s'ha reformat la planta baixa i la planta primera i s'ha ampliat amb un nou local de la planta segona. Pel que fa a l'equipament, té cinc caixers automàtics d'última generació per a realitzar tota l'activitat bancària diària, tant ingressos i retirades d'efectiu, com operacions sobre rebuts, transferències, recàrregues mòbils o consultes

El BBVA ha estrenat avui la remodelació de la seva oficina situada a la Rambla Nova de Tarragona (número 58-60). L’establiment, molt més gran, ampli i lluminós que l’anterior, respon a un nou concepte d’oficina que l’entitat ha anat desenvolupant últimament. S’anomena Centres de Banca de Clients (CBC) i ja suma 16 establiments a tota Catalunya.

La nova oficina disposa d'una extensió de més de 1.300 metres quadrats i compta amb una trentena d'empleats. Respecte a l'oficina original, s'ha reformat la planta baixa i la planta primera i s'ha ampliat amb un nou local de la planta segona. Pel que fa a l'equipament, té cinc caixers automàtics d'última generació per a realitzar tota l'activitat bancària diària, tant ingressos i retirades d'efectiu, com operacions sobre rebuts, transferències, recàrregues mòbils o consultes. Així mateix, té sis sales de reunions per a realitzar gestions personals amb els clients, i dues sales informals per a aquelles gestions que requereixin menys privacitat. A més, un gestor de benvinguda atén el client des que entra a l'oficina.

L’espai també vol ser sostenible i, així, no tenen arxius ni papereres amb l'objectiu d'avançar cap a espais sense paper i amb una recollida selectiva de residus.

Segons els responsables de BBVA, “model d'oficina que dóna suport a la multicanalitat i l'especialització per donar resposta als clients en temps real, pel canal que triïn, i de forma transparent i personalitzada. Es tracta d'espais de treball que busquen oferir la millor experiència als el client integrant de forma natural les tecnologies més avançades amb el millor del tracte humà, on la tecnologia i la sostenibilitat són aspectes diferencials”.

A la inauguració d’avui, han assistit el Director Territorial de BBVA a Catalunya, Xavier Llinares, i el Director de Zona Tarragona, Daniel Gómez.

Notícies relacionades