CaixaBank ofereix una línia de finançament als càmpings per un import de 80 milions d'euros

Podran acollir-se a aquesta proposta els establiments que formin part de ll’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre

Un moment de l'acord entre els representants de les dues entitats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Vila-seca

Es tracta d’un acord entre ambdues entitats en què hi haurà avantatges per als socis e l’associació en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament oferint més productes i serveis de finançament a curt termini i d'una pòlissa de crèdit amb condicions favorables per als socis.

Els càmpings que formin part de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre podran acollir-se a una línia de finançament de 80 milions d’euros de CaixaBank després de l’acord entre l’entitat financera i l’esmentada associació. Segons CaixaBank, línia de crèdit té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector del càmping a les comarques tarragonines i inclou, a més, una àmplia oferta de serveis i productes financers, dissenyats exclusivament tenint en compte les necessitats del sector.

El conveni de col·laboració contempla avantatges per als socis en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament oferint més productes i serveis de finançament a curt termini i d'una pòlissa de crèdit amb condicions favorables per als socis.

L'acord ha estat subscrit pel President l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Joan Antón Jiménez, i el responsable del sector turístic a la direcció territorial de CaixaBank a Catalunya, Albert Pascual. La signatura ha tingut lloc a la seu de l'Associació al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya a Vila-seca.

Notícies relacionades