PortAventura dona mig milió d'euros per la compra de respiradors pels hospitals de Tarragona

L'empresa agraeix d'aquesta manera l'esforç el personal sanitari en la seva lluita contra l'epidèmia de coronavirus

Una imatge de les instal·lacions de Ferrari Land. FOTO: CEDIDA.
D.Revenga/R.Villarreal / Tarragona

Els centres hospitalaris que rebran els respiradors són: hospital Universitari Joan XXIII  i Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, l'hospital Universitari de Sant Joan de Reus, l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el Pius Hospital de Valls, l'hospital d'El Vendrell i l'hospital Comarcal Móra d'Ebre.

La Fundació PortAventura World ha decidit fer una donació de 500.000 euros per comprar respiradors d’última generació pels hospitals de la demarcació de Tarragona. Així, l’hospital Universitari Joan XXIII  i Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, l’hospital Universitari de Sant Joan de Reus, l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el Pius Hospital de Valls, l’hospital d’El Vendrell i l’hospital Comarcal Móra d'Ebre sera els beneficiaris d’aquesta donació en forma d’aparells molt necessaris en la lluita contra el coronavirus.

“Davant d’aquesta situació excepcional, des de PortAventura World volem destinar tots els nostres esforços al sistema sanitari. Volem agrair la dedicació i l’esforç del personal sanitari que des d’aquests hospitals i des d’altres d’arreu d’Espanya estan lluitant en primera línia per combatre el Covid-19”, diu Arturo Mas-Sarda, president de PortAventura World.

Notícies relacionades