Irene Martos guanya el premi Work Experience de Covestro

El projecte de la vencedora consisteix en l'avaluació tècnica i econòmica de l'úls del diòxid de carboni procedent de les xemeneies de la planta de calderes de l'empresa

La guanyadora amb els responsables de Covestro. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

És el quart any de vida d’uns premis que es van crear per promoure el talent en el marc de la indústria química i que estan guardonats amb 3.000 euros i un període de pràctiques a l’empresa.

L’estudiant Irene Martos, futura alumna del màster d’enginyeria química de la URV ha guanyat la quarta edició dels premis Work Experience de Covestro. Martos ha vençut gràcies a un projecte sobre l'avaluació tècnica i econòmica de l'úls del diòxid de carboni procedent de les xemeneies de la planta de calderes de l'empresa. El projecte de la guanyadora s’adiu molt bé a la nova filosofia de Covestro, que fa uns mesos va anunciar el seu objectiu de ser una empresa cada vegada més sostenible.

“Estem molt contents de la col·laboració amb l’ETSEQ i poder, any rere any, ser partíceps de la formació i el creixement del talent jove”, diu Carlos Álvarez, coordinador del programa Work Experience. La guanyadora ha aconseguit una beca de 3.000 euros i la possibilitat de fer pràctiques a l’empresa.

Notícies relacionades