Salou continua sent un referent en transformació digital

L'Ajuntament ha estat reconegut pel Consorci d'Administració Oberta de Catalunya entre els deu millors municipis en aquest apartat

L'Ajuntament de Salou continua apostant per la digitalització. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Segons el consistori salouenc, la digitalització posada en marxa des del 2013 ha permès un estalvi d’1.539.658 euros.

L’Ajuntament de Salou continua sent un referent en la transformació digital. Així ho ha certificat per tercer any consecutiu el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC), que situa el consistori de Salou entre els deu millors municipis entre 20.001 a 50.000 habitants en aquest aspecte.

Des de que va iniciar-se com a administració electrònica, l'any 2013, ha aconseguit acumular un estalvi de 1.539.658 euros. En relació amb l'exercici de l'any 2019, al Consistori salouenc s'han realitzat més de 23.000 operacions amb identificació digital; i el 50% dels registres van entrar per canals telemàtics, que equivalen a més de 8.000, dels quals, més de 4.000 registres telemàtics es van produir a través de la Seu electrònica. Així mateix, es van fer gairebé 8.000 notificacions electròniques; i, a nivell intern, s'han realitzat més de 41.000 signatures electròniques.

"Enguany, arran la pandèmia de la COVID-19, hem aconseguit fer front, amb molt d'èxit, als nous reptes que se'ns han presentat a nivell tecnològic, a través dels quals també hem avançat en la nostra aposta per la transformació digital de l'Administració, reforçant l'atenció a la ciutadania a través de les vies telemàtiques que es troben al nostre abast", diu Pere Granados, alcalde de Salou.

Notícies relacionades