Masergrup compra Vermuts Miró

L'empresa reusenca de Xavier Martínez s'ha quedat les accions de la família i vol projectar internacionalment la marca

La família Miró Prats perd el control de la companyia. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Vermuts Miró és una històrica companyia familiar fundada el 1914 a Cornudella de Montsant i establerta a la capital del Baix Camp el 1957.

Vermuts Miró canvia de mans. L’empresari Xavier Martínez, propietari de l’empresa reusenca Masergrup (també és propietari i president de TQ Tecnol S.A; i fundador, propietari i president del Consell d'Administració de GO Fruselva i, a més, propietari de la Casa Navàs), ha adquirit les accions de la família Miró Prats amb la intenció "d'impulsar la companyia, mantenir el seu lideratge en l'àmbit nacional i posicionar-la internacionalment". Vermuts Miró és una històrica companyia familiar fundada el 1914 a Cornudella de Montsant i establerta a la capital del Baix Camp el 1957. En la nova etapa es mantindrà la seu social i productiva a Reus i, alhora, s'establiran noves oficines comercials internacionals.

Vermuts Miró concentra les vendes a l'Estat espanyol. La intenció de la nova propietat és posar el focus en el mercat internacional, on l'empresa "farà una forta inversió tant a Europa com a Amèrica del Nord per competir amb marques de renom italianes". Martínez "preveu una forta inversió econòmica en I+D+i, noves tecnologies, processos d'envasat i elaboració, i en l'ampliació logística", ha exposat l'empresa.

Notícies relacionades