PortAventura tindrà una zona dedicada al futbol professional

El projecte, anomenat The Beat Challenge, suposa un projecte conjunt amb LaLiga amb una inversió de 150 milions d'euros

Una imatge de la zona Mediterrània de PortAventura. FOTO: ACN.
Redacció / Vila-seca

El projecte es desenvoluparà per fases i es preveu que es posi en marxa la temporada 2021-2022.

PortAventura segueix creixent. El parc d’atraccions tindrà una zona dedicada al món del futbol professional després d’impulsar un projecte amb LaLiga. La iniciativa, anomenada "The Beat Challenge", es farà en tres fases i suposa una inversió de 150 milions d’euros.

La primera part d’aquest projecte es posarà en marxa la temporada 2021/2022,amb una aplicació digital, juntament amb un restaurant i una botiga al complex de Vila-seca i Salou que giraran a l'entorn de la competició estatal de clubs de futbol, amb una inversió de 10 milions d'euros. Els seguidors de LaLiga podran accedir a PortAventura World de forma digital a través del joc i gaudiran d'avantatges de la seva visita l ressort. La idea és "oferir entreteniment més enllà del dia de la visita del parc". El restaurant PortAventura Park serà un "lounge tematitzat" de la lliga de futbol i la botiga vendrà també els seus productes.

La segona fase inclourà el disseny i desenvolupament d'una atracció tematitzada de LaLiga, per uns 40 milions. La tercera i última etapa, preveu crear un parc temàtic de LaLiga dins del ressort de PortAventura World, amb una inversió de 100 milions d'euros.

Notícies relacionades