"Festa per a tothom" fa 30 anys

Aquesta iniciativa, exemple d'integració a les festes i que compta amb el suport de Dow de fa més de dues dècades, prepara cinc actes per la Tecla

Una imatge d'arxiu de membre de Festa per a tothom. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els integrants de la penya han adaptat els actes per a Santa Tecla i preparen un vídeo commemoratiu del 30è aniversari.

“Festa per a tothom”, la iniciativa integradora que vol apropar les festes a les persones de capacitats diverses, celebra 30 anys d’existència. I per a celebrar-ho ha adaptat la seva programació arran de la Covid-19. Així, la penya farà res activitats lúdiques en diferents residències: Estela, la Muntanyeta i Sant Salvador. Allí, Festa x Tothom oferirà un espectacle, amb la companyia de la geganta Frida, primera geganta de la ciutat de Tarragona adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues i/o amb cadira de rodes.

“Festa per a Tothom” tindrà presència activa durant la lectura del Pregó de Festa Major, tota vegada que a la Plaça de la Font s'habilitarà un espai reservat per a 25 cadires de rodes. Aquestes seran ocupades per representants de la penya festiva, donant així visibilitat i presència al col·lectiu. A més, es realitzarà un vídeo commemoratiu d’aquests 30 anys.

Entre les persones que donen vida a Festa per a Tothom hi ha un centenar de d'empleats de Dow i familiars d'aquests que, junt amb la resta de voluntaris, conformen una penya festiva integrada per més de 240 persones i que, durant la celebració de la festa major de Santa Tecla, gaudeixen dels actes festius durant sis jornades: la crida, la revetlla, el correfoc petit, l'arrencada i el cafè, copa i puro i la Diada de Santa Tecla han conformat el programa d'actes que els membres de Festa per a Tothom ha presenciat i assaborit en directe.

Notícies relacionades