BASF, primera indústria química de l'estat amb 5G a les seves instal·lacions

El centre de producció de La Canonja disposarà d'aquesta tecnologia que multiplica per deu la velocitat i la capacitat de transmissió de les dades

Una imatge del centre de producció de BASF a La Canonja. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Aquesta tecnologia facilitarà l'avenç de l'internet de les coses, la implementació del BigData, la realitat virtual i augmentada, i la intel·ligència artificial.

El centre de producció que la multinacional alemanya BASF té a La Canonja serà la primera indústria química a tot l’estat que disposarà d’una xarxa 5G a les seves instal·lacions. Fins ara, la multinacional només ha engegat projectes similars a Alemanya, Bèlgica o la Xina. El 5G permetrà multiplicar per deu la velocitat i capacitat de transmissió de dades respecte el 4G, reduirà per deu la latència -temps de resposta a una sol·licitud- a nivells d'una mil·lèsima de segon, i permetrà gestionar fins a un milió de dispositius connectats per quilòmetre quadrat. Aquesta tecnologia facilitarà l'avenç de l'internet de les coses, la implementació del BigData, la realitat virtual i augmentada, i la intel·ligència artificial.

“L’arribada del 5G a les nostres instal·lacions suposarà un abans i un després. mb la tecnologia 5G farem un salt que ens permetrà avançar exponencialment cap a una nova manera d'operar”, diu Benjamin Hepfer, director de BASF a Tarragona.

Notícies relacionades