Vopak Terquimsa celebra el 50è aniversari de la seva posada en funcionament a Tarragona

Els actes de commemoració del mig segle d'existència de la companyia finalitzaran el novembre del 2021

Una gran lona amb el logo dels 50 anys cobreix un dels dipòsits de Vopak Terquimsa. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L’empresa va començar amb 9 treballadors i actualment en té més de 110 i disposa d’instal·lacions amb més de 640.000 metres cúbics de capacitat d’emmagatzematge.

L’empresa Vopak Terquimsa està d’enhorabona. La companyia celebra el seu 50è aniversari de la seva posada en marxa al Port de Tarragona i per a fer-ho ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, i del president del Port, Josep Maria Cruset. “La nostra és una història d’èxit”, ha dit el director general de Vopak Terquimsa Eduardo Sañudo. Així, l’empresa va començar el 1970 amb 9 treballadors i ara en té més de 110, i disposa d'instal·lacions amb més de 640.000 metres cúbics de capacitat d'emmagatzematge.

En el seu discurs, Sañudo ha volgut destacar la resiliència de l’empresa en un moment tan complicat: “Creiem que la recuperació econòmica vindrà de la mà de la innovació i la sostenibilitat. Innovació per millorar la seguretat i l'eficiència de les nostres instal·lacions, per adaptar-nos a la immediatesa que es requereix en tots els àmbits i per millorar la seguretat de les persones. Sostenibilitat entesa en primer lloc com obsessió per la seguretat, però també com a preocupació per reduir l'impacte en el nostre entorn, alineant les nostres iniciatives als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i l'objectiu de descarbonització de 2030”.

Notícies relacionades