L'Ajuntament de Tarragona impulsa l'app "Som comerç TGN"

L'aplicació aporta informació dels comerços i vol ser un dinamització del sector comercial de la ciutat

Un ciutadà amb la bossa de Som comerç TGN. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els ciutadans que es descarreguin l’app podran recollir una bossa serigrafiada amb el logo de la campanya en diferents botigues.

L’Ajuntament de Tarragona vol donar un nou impuls a l’app Som Comerç TGN per tal de donar a conèixer l'aplicació als ciutadans i incentivar que se la descarreguin. Totes aquelles persones que es registrin a l'app o ja estiguin registrades poden podran recollir una bossa de roba serigrafiada amb el logotip Som Comerç TGN als següents establiments:

  • Minimum: Carrer Governador González, 16

  • Chas & Chas Tea Co.: Rambla Nova, 67

  • El Señor Miyagi: Compte de Rius, 12

  • Matalasseria Jordà: Avinguda Catalunya, 22 C

  • Creoterapia: Carrer Deltebre, 27 (La Granja)

  • Calzados Palma: Carrer Nou, 25 (Bonavista)

L'aplicació és una iniciativa de la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona que s'ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària per a que la puguin utilitzar al màxim rendiment. L'App Som Comerç TGN vol ajudar a impulsar el comerç local i és una eina de digitalització del sector. La situació generada per la COVID-19 ha fet que s'acceleri la necessitat de dotar al comerç local d'eines per afrontar el futur digital. L'aplicació té format IOS i Android per a donar servei a tots els dispositius. Només cal descarregar-se l'aplicació, accedir com a nou usuari i gaudir dels descomptes que s'ofereixen.

L'aplicació ofereix informació dels establiments, horaris, ubicació, contacte o els serveis que ofereixen. A la vegada que es poden veure les diferents gratificacions que fa cada comerç o bé els promocions puntuals que estan en actiu. Aquesta eina permet millorar la comunicació i les ofertes entre establiments i clients.

Per a més informació i descarregar l'app: https://www.tarragona.cat/comerc/compra-a-tarragona/app-som-comerc-tgn.

Notícies relacionades