CaixaBank recapta 12.000 euros per a l'Associació Down Tarragona

Els diners s'han obtingut gràcies a a les activitats proposades per l’Associació de Voluntaris de “la Caixa” a l’àmbit de Tarragona durant la Setmana Social Digital

Un moment de l'entrega dels diners recaptats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els diners s'han destinat als projectes d'inserció, que tenen l'objectiu d'ajudar les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals a incorporar-se de manera activa a la societat.

Fundació "la Caixa" i CaixaBank han aconseguit recaptar 11.960 euros per a l'Associació Down Tarragona després de tot el seguit d’activitats que 202 voluntaris de l'Associació de Voluntaris de "la Caixa" van fer durant la Setmana Social Digital.

Els diners s’han destinat als projectes d'inserció, que tenen l'objectiu d'ajudar les persones amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals a incorporar-se de manera activa a la societat, tan a l'escola ordinària com al mon laboral, per tal d' aconseguir una plena inclusió.

Cada any, més de 10.000 projectes reben, en conjunt, prop de 45 milions d'euros de la Fundació "la Caixa" a favor de més de 8.000 entitats socials de tot el país.

Notícies relacionades