Cent anys de "La Caixa" a Valls

L'oficina 0021 és ara l'Store Plaça el Pati i l'entitat disposa actualment de cinc punts d'atenció a l'Alt Camp

Primera oficina de CaixaBank a Valls el 1920. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Valls

L’actual oficina, Store Plaça el Pati, té una superfície superior als 680 m2, 13 empleats i gestiona més de 12.400 clients.

CaixaBank compleix 100 anys a la capital de l’Alt Camp. L’entitat financera va obrir l’oficina 0021 el 5 d’abril del 1920 en un acte que va ser presidit aleshores pel cardenal Vidal i Barraquer. Aquella antiga oficina estava situada al carrer Baldrich 12 i suposava la quarta oficina de La Caixa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, després de les de Tarragona, Reus i Tortosa.

Amb l'increment de l'activitat, l'oficina va quedar petita i, el 1931, es va adquirir el local del carrer Baldrich, 3, a on es va traslladar l'activitat. La nova oficina s'inaugurà el 5 d'abril. L'any 1971, l'oficina canvia a l'emplaçament actual a la plaça El Pati, 15, ocupant part de l'espai de l'antic convent de les Monges Mínimes, edifici que fou enderrocat l'any 1936, obrint-se el carrer Jaume Mercé i construint-se l'edifici de la Caixa de Pensions.

Actualment, l’oficina es troba a la plaça del pati i és un punt d’atenció al client amb el nou concepte que l’entitat financera ha aportat a les seves oficines en els últims anys. Aquella 0021 de Valls s’anomena ara Store Plaça el Pati (amb una superfície superior als 680 m2, 13 empleats i gestiona més de 12.400 clients) i La Caixa té cinc punts d’atenció més a tota la comarca de l’Alt Camp. De fet, a Valls hi ha una altra “store”, la Store Vallvera.

Notícies relacionades