CaixaBank i la Cambra de Reus impulsen la internacionalització de les empreses

L'entitat financera oferirà assessorament a aquelles companyies de l'àmbit territorial de l'ens cameral reusenc

CaixaBank té divuit oficines de representació repartides pels cinc continents. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'acord signat entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus solia incloure també el patrocini dels Premis Cambra. Aquest any, els Premis es converteixen en un reconeixement a les empreses que han participat del programa extraordinari de mecenatge de la Cambra.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus han renovat el seu conveni de col·laboració en el qual l’entitat financera oferirà assessorament a aquelles empreses de l’àmbit territorial de l’ens cameral que vulguin ampliar el seu negoci internacionalment.

El conveni inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

CaixaBank posa a la disposició de la Cambra les seves oficines operatives i de representació per tal que atenguin els empresaris participants a les missions comercials que programi l'entitat cameral.

L'acord signat entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus solia incloure també el patrocini dels Premis Cambra. Aquest any, els Premis es converteixen en un reconeixement a les empreses que han participat del programa extraordinari de mecenatge de la Cambra. Els efectes de la pandèmia han obligat la Cambra a replantejar la celebració dels Premis Cambra, que s'han transformat en aquest homenatge, que patrocinarà també CaixaBank.

La xarxa de Banca Internacional de CaixaBank està composta per sucursals al Marroc, el Regne Unit, Alemanya, França i Polònia.  A més, l'entitat té divuit oficines de representació repartides pels cinc continents: Istanbul (Turquia), Pequín, Xangai i Hong Kong (Xina), Singapur, Dubai (Unió dels Emirats Àrabs), Nova Delhi (Índia), el Caire (Egipte), Alger (Algèria), Johannesburg (Sud-àfrica), Nova York (EUA), Santiago de Xile (Xile), Bogotà (Colòmbia), São Paulo (Brasil), Lima (Perú), Sydney (Austràlia) i Toronto (Canadà). També té dos equips Spanish Desk en el banc austríac Erste Bank i en la mexicana Inbursa per assessorar a empreses clients de CaixaBank en aquests mercats.

Notícies relacionades