Reus compta des d'avui amb un centre financer de serveis de CaixaBank

L'establiment, que es troba a la Plaça Prim, inclou una oficina Business, la Banca Privada i la Banca Premier

Una imatge del nou centre de serveis financers de Reus. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Banca Privada assessora clients de més de 500.000 euros de patrimoni, Store Premier Reus ho fa amb clients entre 60.000 i 500.000 euros i la part Business assessora empreses i professionals amb ingressos inferiors a 2 milions d’euros.

CaixaBank ha obert un centre de serveis financers a Reus. Aquest centre es troba al mateix espai que ocupava una de les oficines a la plaça Prim de la capital del Baix Camp però ara aquest establiment és més gran i inclou més serveis per a diferents tipus de clients. Així, els clients de Banca Premier són atesos a l'oficina Store Premier Reus, que ofereix solucions a clients amb un patrimoni d´entre 60.000 i 500.000 euros. El centre de Banca Privada, per la seva banda, que té com a objectiu l'assessorament a clients amb patrimoni superior als 500.000 euros, gestiona una cartera de més de 3.000 clients i dona cobertura a Reus i comarca.

A més, CaixaBank ubica en aquest mateix espai de la Plaça Prim, 12 l'oficina Business de Reus. El nou centre Business permet oferir un servei especialitzat i proper a autònoms, comerços, negocis i petites empreses amb una facturació inferior a 2 milions d'euros.

“Aquest nou concepte ens permet ser un punt de referència a Reus i rodalies per a tots els clients que necessitin d'un suport especialitzat per fer realitat els seus projectes, i d'una atenció propera per aquests moments difícils, ja siguin empresaris, clients de Banca Premier o de Banca Privada", diu Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya.

Notícies relacionades