CaixaBank lidera l'ús de Bizum a Tarragona

La utilització d'aquesta aplicació d'enviament de diners entre els clients de l'entitat financera a les comarques tarragonines ha augmentat un 143% l'últim trimestre

Bizum s'ha popularitzat els últims anys. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

En els últims tres mesos, els clients de l'entitat han realitzat gairebé 33 milions d'operacions per un import de més de 1.500 milions d'euros.

CaixaBank va registrar 103.449 clients que van utilitzar Bizum per fer els seus pagaments l’últim trimestre del 2020 a Tarragona, una dada que suposa un increment del 143% respecte el mateix període del 2019. D’aquests, 27.828 són clients d’imagin (la plataforma de serveis digitals i estil de vida per a millennials) que han utilitzat Bizum en l’últim trimestre, i això suposa un augment del 116%.

De fet, CaixaBank és líder en l’ús de Bizum no només a Tarragona sinó també a tot l’estat (quota del 22,7%) amb més de 3 milions de clients registrats que en l’últim trimestre van fer gairebé 33 milions d’operacions per valor de més de 1.500 milions d’euros. Bizum, el que la converteix en l'entitat líder en número d'usuaris, amb una quota del 22,7%. A més, el percentatge d'ús és molt alt: del total de clients de CaixaBank donats d'alta en el servei de pagaments, més del 90% l'han utilitzat en els últims tres mesos.

Notícies relacionades