Covestro s'uneix al moviment per la igualtat de gènere

L'empresa, amb un centre de producció a La Canonja, s'ha adherit als Principis d'Empoderament de la Dona de les Nacions Unides

L'edifici d'oficines de Covestro a Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El 38% del Comitè de Direcció de Covestro són dones i, segons la companyia, la contractació d'enginyeres s'ha incrementat un 25%.

Covestro ha fet un pas decidit per a impulsar la igualtat de gènere no només dins de l'estructura de l'empresa sinó també de cara enfora. La companyia, amb un centre de producció a La Canonja, s'ha adherit als Principis d'Empoderament de la Dona de l'ONU i el Pacte Mundial de les Nacions Unides per a promoure la igualtat de gènere.

Així, l'empresa promou la igualtat salarial entre homes i dones a l'empresa i la tolerància zero amb l'assetjament sexual. Covestro s'ha compromès, a més, a donar suport a les professionals amb gran potencial dins del seu entorn laboral. De fet, el 38% del Comitè de Direcció de Covestro són dones i, segons la companyia, la contractació d'enginyeres s'ha incrementat un 25%.

"Estic molt satisfet de donar suport a la iniciativa WEP's (per les seves sigles en anglès). Això ens ajudarà a impulsar la igualtat de gènere i reforçarà la nostra cultura 'We are 1'", diu Markus Steilemann, CEO de Covestro.

Covestro es converteix, d'aquesta manera, en una de les primeres indústries químiques del continent europeu que s'han adherit al manifest de Nacions Unides.

Notícies relacionades