BASF convoca un premi a empreses que desenvolupin aplicacions amb impressió 3D

El nom del guardó és "Premi a la Innovació de Forward AM" i el guanyador s'endurà 80.000 euros, mentre que els finalistes rebran 20.000 euros

L'edifici d'oficines de BASF a Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

També hi haurà el Premi a la Sostenibilitat de Deloitte Sustainability que ofereix 10.000 euros en efectiu i el Premi del Públic que premiarà l'empresa emergent que aconsegueixi el vot de l'audiència a la final de juny amb 15.000 euros addicionals.

La multinacional BASF, amb un centre de producció a Tarragona, ha convocat el Premi a la Innovació Forward AM destinat a aquelles empreses que desenvolupen noves aplicacions amb impressió 3D. L'objectiu, segons la companyia, és accelerar l'adopció de la fabricació d'additius alhora que es dona suport als emprenedors pioners.

El guanyador s'endurà un premi de 80.000 euros, mentre que els finalistes s'emportaran 20.000 euros en concepte de béns i serveis.

A més, també hi haurà el Premi a la Sostenibilitat de Deloitte Sustainability que ofereix 10.000 euros en efectiu a l'empresa emergent amb la millor estratègia de sostenibilitat, mentre que el Premi del Públic premiarà l'empresa emergent que aconsegueixi el vot de l'audiència a la final de juny amb 15.000 euros addicionals en concepte de béns i serveis.

Les candidatures es poden presentar fins al 28 de març de 2021.

Notícies relacionades