CaixaBank renova el conveni de col·laboració amb associacions hoteleres de la demarcació

L'acord preveu la dinamització del sector, així com l'oferiment de productes financers exclusius

Un moment de la presentació del conveni amb l'AEHT. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els convenis de col·laboració preveuen també uns avantatges per als socis en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament.

CaixaBank Hotels & Tourism, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona (AEHT) i l’Associació Hotelera de Salou, Cambrils i La Pineda han renovat el seu conveni de col·laboració pel qual l’entitat financera es compromet a dinamitzar el sector en aquests moments tan complicats.

CaixaBank oferirà, a més, productes financers exclusius per als integrants d’aquestes dues associacions. Els convenis de col·laboració preveuen també uns avantatges per als socis en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament.

L’AEHT està formada per 700 socis mentre que la de Salou, Cambrils i La Pineda compta amb 95 establiments associats.

Aquest és un nou pas de cara al suport de CaixaBank al sector hoteler, un dels grans afectats de la pandèmia. Així, l’entitat financera ha estat gestionant moratòries, tramitant préstecs ICO i d'altres tipologies, i donant assessorament a les empreses.

Notícies relacionades